Reflexológia

Nagyné Halász Anna: Talpmasszőr? vagy Reflexológus!

Elharapóztak a talpmasszőr tanfolyamok! Arcpirító ajánlatok sorával találkozhatunk a hirdetésekben, a közösségi portálokon, ami többet sejtet, mint a valóság, ezért veszélybe sodorhatja a reflexológus szakma becsületét!Nézzük tehát az összehasonlítást! Talpmasszőri követelmények: Általános iskolai végzettség, 16 év betöltése a jelentkezési feltétel. Online előzetes elméleti felkészítő, 2 napos szuperintenzív gyakorlat után azonnal vendéget fogadhat. Ez alatt az idő alatt, az elméletet és a gyakorlatot átveszik "A-tól "Z"-ig!????????Nem kell a képzés után gyakorlaton részt venni. Egy olyan másodállást kezdhet, ami azonnal pénzt hoz. Dolgozhat otthon, lehet házhoz járó, mobil masszőr, beindíthatja a saját masszázs stúdióját, ha egzotikus helyre vágyik, vállalhat ott is munkát.....Sorolhatnám a sort a végtelenségig. Mindez akciós áron, ami sejtetheti a benne rejlő értéket.

Reflexológus természetgyógyászati tevékenységnek, mint egészségügyi szolgáltatás gyakorlásának, szakmai követelményei:
5-600 órás képzés!

Iskolai végzettsége: érettségi
Egészségügyi modul,
természetgyógyászati modul tanfolyamok elvégzése, felnőttképzési nyilvántartásban szereplő, oktatási intézményben.
Életmódtáborban való részvétel és a sikeres vizsgák igazolása. Reflexológus szakmai tanfolyam elvégzése és annak igazolása. Esettanulmány elkészítése.
Követelmény szerint letöltendő gyakorlatok:
1 hét orvos-természetgyógyász rendelőjében,
2 hét reflexológus mellett.

A reflexológus az Erőforrás Minisztérium által kijelölt, kizárólagos helyen tud hivatalosan vizsgázni, az OKFŐ (Országos Kórházi Főigazgatóság) intézményében, ahol számot adhat tudásáról irásbeli, elméleti, gyakorlati téren. Benyújta az esettanulmányát. A sikeres vizsgát követően reflexollógusként automatikusan bekerülnek az alapnyilvántartásba, egy ellenőrizhető felületre. Ezt követően a működési nyilvántartás és a hivatalos működési engedély beszerzése után nyithat természetgyógyászati rendelőt. Csak diagnózis megállapítását követően alkalmazhatja a kezeléseket. Kiegészítő terápiás kezelést alkalmaz. Mikrorendszereken dolgozik a kezelések során. Ügyel a kompetenciahatárokra.
 A rendelő hivatalos elindításához nagyon kemény szabályozás csatlakozik. Orvosi rendelői feltételnek kell megfelelni. Tilos otthoni körülmények között kezelést alkalmazni.
Ez a reflexológus szakma!

Van egy kis különbség? Ég és föld! Ezt a különbséget érdemes minél több emberrel megismertetni.


HA EGY ILYEN KEZELÉSRE VÁGYSZ, HA ALTERNATÍV MEGOLDÁST KERESEL,
VÁRLAK SZERETETTEL, ELŐZETES BEJELENTKEZÉS UTÁN.

06 20 771 39 41

Ár: 15.000 Ft (1 óra)