Üdvözöllek az weboldalamon. 

Lupa Zsanett vagyok

Természetgyógyász- Reflexológus
Access Bars Kezelő
Biorezonanciás szakember (Quantum Biofeedback Terapeuta)

Hosszú utat tettem meg idáig. Mára már tudom, mindig is ez volt a cél, csak az út volt nagyon kacifántos mire ide találtam. Foglalkoztam rengeteg mindennel, tapasztaltam annyi mindent, ami a személyiségfejlődésemhez nagyon is kellett. Azt vallom, hogy csak olyasmiben tudsz igazán segíteni, amit magad is átéltél. Én rengeteg dolgot éltem át. Mindig 200 %-on éltem, mára már jó egy kicsit nyugodtabban élni, a tapasztalatokkal pedig segíteni azokat, akik most tartanak ott, ahol én akkor tartottam. Tudom, értem, érzem, hogy mit éreznek. 

Eredeti szakmám szerint mérnöktanár-informatikus vagyok, de abban is a segítségnyújtás része tetszett a legjobban. 

Miután kétszeresen is Anyuka lettem, az egészség kezdett a legjobban foglalkoztatni.  A gyerekek miatt folyamatosan képeznem kellett magam. Hol ők, hol mi voltunk családilag betegek. Közben rá kellett ébrednem arra is, hogy saját gyermekkoromból hozott "láncok" igencsak meggyötörtek az anyaság útján, így muszáj volt őket ledobnom, szakszerű segítség mellett. Több, mint 10 éve járom ezt az utat, nagyon sokat fejlődtem, szellemileg, lelkileg, mentálisan, így természetesen fizikálisan is. 

Miután rájöttem, hogy ez az út milyen nehéz is, főleg egyedül, ráébredtem, hogy én is ilyen csodálatos szakember szeretnék lenni, mint akikhez én jártam. 

Hála az Universumnak, sok sok lökdösés után úgy döntöttem, TERMÉSZETGYÓGYÁSZ leszek. Az iskola elvégzése közben még egy  fantasztikus lehetőséggel is találkoztam, így Biorezonanciás terapeuta lettem, kombinálva az informatikát és az egészségügyi ismereteket. 
A biorezonanciás állapotfelmérő gépemmel meg tudjuk keresni azokat az okokat, amikre sokszor azt mondják, hogy nincs is. Ott van az, csak mások valahogy mégsem találják.  

Az élet nagyon úgy akarta, hogy minél hamarabb tudjak az embereknek segíteni, és elém sodorta az Access Consciousness-t, azon belül pedig az Access Bars tanfolyamot. Ahogy elvégeztem Access Bars Kezelő lettem, aminek 100%-os hasznát veszem a munkám során. 

A Reflexológia önmagában is teljesen komplex test,lélek,szellem 3-asát összefogó, 5000 évre visszamenő tudomány. De így ezekkel a plusz tanulmányaimmal ötvözve bámulatos eredményeket lehet elérni. 

Ha bármelyik terület érdekel, keress nyugodtan. 

Ha van kedvetek, iratkozzatok fel a Youtube csatornámra is. 
https://www.youtube.com/user/lupazsani


Várlak titeket szeretettel!

Lupa Zsanett