Üdvözöllek az weboldalamon. 

Lupa Zsanett vagyok.

Kicsi gyermekkorom óta tudom, hogy van bennem valami, amivel tudok segíteni az embereknek.  

Eredeti szakmám szerint mérnöktanár-informatikus vagyok, de miután kétszeresen is Anyuka lettem, az egészség kezdett a legjobban foglalkoztatni.  A gyerekek miatt folyamatosan képeznem kellett magam. Hol ők, hol mi voltunk családilag betegek. Közben rá kellett ébrednem arra is, hogy saját gyermekkoromból hozott "láncok" igencsak meggyötörtek az anyaság útján, így muszáj volt őket ledobnom, szakszerű segítség mellett. Lassan 8. éve járom ezt az utat, nagyon sokat fejlődtem, szellemileg, lelkileg, mentálisan, így természetesen fizikálisan is. 

Miután rájöttem, hogy ez az út milyen nehéz is, főleg egyedül, ráébredtem, hogy én is ilyen csodálatos szakember szeretnék lenni, mint akikhez én jártam. 

Hála az Universumnak jött egy fantasztikus lehetőség, és így Biorezonanciás terapeuta lettem, kombinálva az informatikát és az egészségügyi ismereteket. 
A biorezonanciás állapotfelmérő gépemmel meg tudjuk keresni azokat az okokat, amikre sokszor azt mondják, hogy nincs is. Ott van az, csak mások valahogy mégsem találják. 

Ezután beiratkoztam a természetgyógyász képzésre, a reflexológus szakot választottam. Megértettem az anatómiát (ugye én nem ilyen szakterületről érkeztem), megismertem a természetgyógyászat minden ágát. Jelenleg a szakvizsgámra készülök.

De az élet nagyon úgy akarta, hogy minél hamarabb tudjak az embereknek segíteni, és elém sodorta az Access Consciousness-t, azon belül pedig az Access Bar tanfolyamot. Ahogy elvégeztem Access Bar Kezelő lettem, aminek 100%-os hasznát veszem a munkám során. 

Ha bármelyik terület is érdekel, keress nyugodtan. 

Ha van kedvetek, iratkozzatok fel a Youtube csatornámra is. 
https://www.youtube.com/user/lupazsani


Várlak titeket szeretettel!