Üdvözlöm az oldalamon!

Lupa Zsanett vagyok.

Természetgyógyász- Reflexológus
Access Bars Kezelő
Biorezonanciás szakember (Quantum Biofeedback Terapeuta)
AMT szakember
Spirituális válasz terápiás szakember
Életforgatókönyv elemző

Nagy örömömre szolgál, ha ezeket a sorokat olvassa, hiszen akkor már jó helyen van. 
Azt vallom, hogy egy igazi gyógyító csak azokban tud segíteni, amiken már ő maga is átment. Bár viszonylag fiatalnak mondanak, mégis hihetetlen tartalmas életutam volt. Telis tele nehéz, kissé könnyebb, majd azért néha szuper dolgokkal is. 
"Amibe nem halsz bele, az megerősít" - mondják. Én többször éltem át ezeket, ilyen-olyan események kapcsán, így tényleg tudom, hogy adott emberek min mennek keresztül. 

Kicsi gyermek korom óta más voltam, mint a többiek. Más, mint a családom. Sokan hebrencsnek, figyelemzavarosnak, kajlának nevezetek. Persze ez akkor fájt, maradandó lelki sérüléseket okozva. Mára hála Istennek ez már a múlt. Sokat dolgoztam azon hogy ez ne így legyen. 

Hiszem, hogy a TEST-LÉLEK-SZELLEM 3-as egységének egyensúlyára kell törekednünk. Mindhárom résszel ugyanannyit foglalkozva, egy teljesen más életminőség tárul fel elénk. 

Ha bármelyik terület érdekel, keressen nyugodtan bizalommal. 

A Youtube csatornámon több száz videó található meg, ahol próbáltam pozitivitást, ébresztgetést, egészségügyi ötleteket átadni azoknak, akiket érdekelt. Hátha Önt is érdekli, itt találja meg őket: 

https://www.youtube.com/user/lupazsani

Áldás mindannyiunkra. 

Várom szeretetettel, bejelentkezés után. (06207713941)

Lupa Zsanett© 2020 ENERGETIZÁL-LAK 2013 Pomáz, Budakalászi út 14.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!